Spellaznishina Bath Etudes

"Let's build your own Dreams Together"

Spellaznishina Bath Etudes

Warm water, zacht schuim, een druppel aromatische olie, omhullende muziek - ik vertrek naar de wereld van emoties…

Spijker in de nek… Je keek me aan alsof ik op je huid doorbreng met een mes.

«Schattig, er is iets mis?» - En mijn meest vriendelijke, sympathieke glimlach, vergezeld door nog meer goede gedachten - dat het mes niet mijn wapen is, ik zal je rapiir ironie en peper afmaken.

Je denkt dat ik een engel ben? Natuurlijk kamagra 100mg werking engel. Hij zei zelf - engelen hebben grote ogen en kleine schouders… Ah, naïeve jongen, de engelen hebben grote schouders - we zouden proberen dergelijke vleugels te dragen, maar ik kan alleen maar denken, niet spreken.

Hij, die me weer naar me nam (Oh, deze blikken - wat ze zijn, beoordelen nog steeds het uitzicht, ik kijk in actie) en als een luie kat die ik in de keuken heb geduwd.

Niemand heeft nog een dergelijke storm van irritatie veroorzaakt en de verlangens van een persoon om een ​​nieuwe te blokkeren, te breken en te bouwen - in mijn smaak. Ik bijt mijn lippen voor het bloed, om niet te huilen van zijn zwakte, weerloosheid, van deze puppy-toewijding in de ogen.

Ik veracht hem ineengang dat ik zelfs hield. Maar hij zou dit niet begrijpen, hij was niet aan mijn complexe formulering en bijtende opmerkingen - Oh, ik merkte me niet, hij merkte ze niet, hij was helemaal bezig wat hij naar me keek, hij leefde zijn ogen.

Hij leefde. En misschien bestond het helemaal niet?

Vangende veren geurige schuim in de badkamer… Nogmaals, de verraderlijke gedachte loopt…

«Vrouw moet zwak zijn»… Dacht dat die kalmeert in minuten wanneer gewoon niet genoeg krachten sterk zijn (sorry voor de woordspeling)… Je weet wat het is - wanneer het niet alleen voor zichzelf is om sterk te zijn, en voor iemand anders… voor hem.

Dus, mijn geliefden aan de buitenkant leek ideaal - aangenaam, slim, succesvol, vriendelijk. Het bleek in de tand - rot. Een schattige jongen die niet voor mij een muur of zelfs een boost was.

The Boy - Wpadina, die zich verstopte voor mijn kleine schouders (misschien, en ik kwam met de vleugels om het gezellige te verbergen) en riep rustig «plotseling!» - Op het moment dat de strijd achter is, en ik al koffie drink, viert ik een andere overwinning.

…Water koelt, de huid ruikt een ylang-ylang en iets anders geïndoleerd - waarschijnlijk mijn humeur, in het voorjaar, mijn jeugd.

Soms lijkt het me dat infantiel in modieus te zijn. Dat het eerder in de regel draaide dan naar uitzondering. Het is zo eng als er geen verantwoordelijkheid is wanneer er geen doelen zijn wanneer er geen plannen zijn wanneer sommige «Jong en leuk» Woont met een meisje dat, arme ding - vriendin in het juk, trekt dit grote kind naar alle nieuwe en nieuwe tops.

Eens op een grap (en in elke grap is er een aandeel… grappen) Nadenken over wat ik wil een kind, ik ontdekte - ik ken geen enkele man die een vader zou kunnen worden, die ik een echte, goede vader voor mijn kind zou kunnen zien.

Is het niet eng? Je schrijft manifestes, praat over de onmogelijkheid om vrouwen te begrijpen, dat feministen dat alleen in de dappere medewerkers van de District bewaarde overblijfselen van vrouwelijkheid hebben gekregen….

Spreek veel, mooi. En hier, sorry, niet om van iemand te baren! En hier - vrouwen rennen van jou naar het westen - niet voor geld, maar voor sterke mannen, voor een rustig leven met een minimum aan alcohol.

Omdat - Ja, ik hou van mannen, respect, ik studeer, ik geef toe dat iets superioriteit is. En ik lees op geen enkele manier notatie. Maar eens… Het drinken van een N-achtige fles is onbegrijpelijk wat, probeert te stoppen op de achterkant van een aantal leuke jonge dame, zwelling met de benen en roken - «ROSASSO-O-O-OLLA (Toevoegen aan salaris, nieuwe sokken en t.D.) In de studio», herinneren - «Ik zal je afmaken…Rapiir ironie en plassen…». Kies misschien het leven?

Brr…. Badprocedures zijn voorbij, je wordt verlaten - de benen-vleugels-kinderen.

kamagra nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *