Spannend entertainment 10 BDSM Erotic Games

"Let's build your own Dreams Together"

Spannend entertainment 10 BDSM Erotic Games

Deze game is geschikt voor het voorspel wanneer u de houding van de partner voor dominantie en inzending wilt achterhalen, aan wat u kunt doen, en wat niet.

2. Zoeken naar erogene zones

Plan een erotische datum en bereid een stuk papier met de namen van verschillende secties van uw lichaam en acties (van de "knijp voor de vinger" naar de "lange kus in de dij"). Papier kan blindelings of genummerd worden getrokken en kiezen, een kubus gooien.

3. Bindogen

Dit is de eerste voorbereidende fase van BDSM. Breng hem ogen tijdens seks en geef de wil de rest van de zintuigen. Wissel dan rollen om.

4. Aanraken

Laat hem op het bed geblinddoekt vallen. Gebruik lippen, tong, bont en lederen items voor het aanraken van verschillende delen van zijn lichaam. Haast je niet en probeer maximale opwinding te veroorzaken.

5. Temperatuur

Hier is het nuttig voor het ijs uit de vriezer! Besteed een stukje ijs op zijn maag en breng dan warme massageolie of massage kaarswas aan. Gewone kaarsen zijn beter niet om te gebruiken - sporen kunnen blijven.

6. Slippers

Als je hier klaar bent, neem dan een houten lepel of een zachte lederen riem. Pas in het begin niet dronken!

7. Rollenspellen

Denk aan je fantasieën en speel een strikte leraar en een nalatige student, een goede verpleegster en een ontevreden patiënt - of in elk rollenspel dat intent.

acht. Bestellingen

Deze game kan in het gewone leven worden gespeeld. De dominante partner vestigt de regels: wat te eten voor het ontbijt, hoe te werken. Voor niet-vervulling van de gehoorzame http://physioeins-lu.de/datenschutz/ partner in de avond is er een zin.

9. Gebreide handen

Bind zijn polsen, knijp op het bed en zit er bovenop. Nu kun je met hem doen die je wilt! Je kunt ook Enkle verbinden. Zorg er alleen voor dat de knooppunten niet te goed gebonden zijn.

10. Discussie

Na een wedstrijd is het de moeite waard om te gaan liggen, te kijken en te bespreken wat je leuk vond, en wat niet. In moeilijke seks is het erg belangrijk, beide moeten tevreden zijn!

azerdo.hu/2020/11/07/apollon-chips/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *