Eenmaal of twee, nam! 7 poses die je sportschool vervangen

"Let's build your own Dreams Together"

Eenmaal of twee, nam! 7 poses die je sportschool vervangen

Als het je lijkt dat er in deze houding er niets acrobatisch is, probeer dan op je partner te springen (in kleding - voor de viagra kopen online praktijk, en niet omwille van seks), botst hem met zijn knieën en verstrekt hem. Nou, minstens een minuut.
Zal beter zijn als hij je tegen de muur laat. Doe dit niet als je liefhebber van hernia of problemen met het musculoskeletale systeem.

Omgekeerde brug


Deze houding zal uw oefening aanzienlijk vervangen op de billen en heupen. De meeste van alles in deze pose zullen onverwacht zijn! - Shay. Leer je hoofd niet terug en ga niet vuur, probeer de nek te ontspannen. Als je moe wordt (en je wordt moe), laat je gewoon de bladen voorzichtig naar de verdieping vallen.

Squats

Hoeveel stopt u dat u tegelijk kunt doen? Er is hier een genoeg, maar je moet vasthouden. Ja, ja, hoorde je: breid je handen naar voren voor balans en laat hem een ​​manier vinden om van achteren seks met je te hebben.

Boot liefde

Oefening is goed voor de hapering, omdat het voornamelijk flexibiliteit ontwikkelt. In deze houding, bent u net zo goed mogelijk, dus als de lul van uw geliefde te groot is, kan het onaangenaam zijn. Stel voor flexibele vrouwen en mannen met een klein lid.

Brugkliek

Het uitvoeren van een kamagra brug, vergeet niet dat de handpalmen dicht bij elkaar moeten staan, je kunt zelfs in contact komen met je duimen, het is niet de moeite waard om naar de tenen te komen, en je moet worden bedreigd. In deze houding kun je hem hekken dat je niet zou opgeven van Cunningus, hoewel, eerlijk gezegd, het enige dat in deze houding echt wil, is om met haar mee te gaan.

Een andere squat

Alles zal gemakkelijker zijn, tegelijkertijd de heupen en billen duwen. Om op de een of andere manier te genieten van deze pose, met het omzeilen van zijn borst en een deel van het gewicht in de hand te brengen.

Naar voren kantelen

Prachtig stretching voor kalfspieren en achilla. Do not Back Back, Bed of Blades en Geniet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *