Tizzi – een seksspeelgoed winkel waarin het zich niet schaamt om te kopen

"Let's build your own Dreams Together"

Tizzi – een seksspeelgoed winkel waarin het zich niet schaamt om te kopen

Neem je seksualiteit, studeer het en implementeer - dit zijn de behoeften die mensen hebben. We helpen bij het bouwen van een open en ethische seksdialoog.

Intieme gadgets zijn normaal

Seksspeeltjes zijn lang niet meer iets schaamte. Nu is het esthetische en technologische gadgets die specifieke fysiologische en psychologische problemen kunnen oplossen. Wij geloven in hun voordeel, dus we vertellen over hoe ze in staat zijn om de kwaliteit van seksuele leven te verbeteren en nieuwe lichaamscapaciteiten te onthullen.

Om voor zichzelf te doen

We hebben Tizzi gemaakt, omdat we een moderne en aangename ruimte misten. Veel mensen geloven dat sekswinkels kelders zijn met rode muren, onbegrijpelijke dingen

https://wingchunkungfumartialarts.com/2019/10/11/wing-chun-birmingham-kung-fu-the-best-way-to-lose-weight/

en opdringerige verkopers. Het is tijd om het te veranderen!

Stijlvol en lichtgewicht siteontwerp, begrijpelijke en eenvoudige beschrijving van goederen, ethische ondersteuning, anonimiteitsgarantie en een aangename ervaring voor elke klant. We communiceren met klanten in boodschappers, omdat we zelf de oproep op de klant niet willen beantwoorden. We pakken bestellingen in prachtig papier in en breng ontwerp wenskaarten aan, omdat we zelf dergelijke pakketten willen ontvangen.

Partnerschap en ondersteuning

Kan alleen iets samen veranderen. We streven ernaar om de houding ten opzichte van seks te veranderen, neem het taboe op dit onderwerp. Daarom open voor communicatie en partnerschap. Als u specifieke ideeën of wens heeft om te werken. Als je gedachten chisty zijn en samenvallen met onze. Als u ons wilt helpen iets te ontwikkelen of te adviseren om te veranderen. Schrijven - we staan ​​altijd open voor dialoog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *