5 schandelijke fouten bij het hanteren van een vrouw

"Let's build your own Dreams Together"

5 schandelijke fouten bij het hanteren van een vrouw

Voorbij zo'n complexe engineeringobject als een vrouw, kon mannen natuurlijk niet passeren. Daarom, eens lang geleden, de probleemloze beslissingsregels voor een nobele plot.

Nee, we zullen je niet leren hoe je je DELETE moet gedragen. Jij en dus Galanten aan de onmogelijkheid. Vooral meisjes vrezen mannelijke halanerie wanneer het blijkt…

een. Gesloten deur

Heel schattig wanneer je het opent voor het meisje. Dank u. En dan zou ze voor altijd voor haar zitten.

Hoewel als geheim, — Ze weet ook hoe de deuren te openen. Wanneer niemand ziet, openen meisjes altijd de deuren op hun eigen, moedig verlaten op de sjerp fragiele schouder. (Schouder! Ja! Maar niet «schouder». Houders dus je wist, — Dit is zoiets waar de kleding hangt).

Soms de gewoonte om de deuren zelf te openen (oh, horror!) Meisjes manifesteren zich in de aanwezigheid van een man. Volledig en vervolgens worden ze onmiddellijk gestraft voor zelfverslaving.

Sinds hun satelliet in een zegenimpuls om het initiatief in de strijd met de deur te onderscheppen, gooit meestal vooruit, tegelijkertijd een meisje op het been, waardoor zijn hand wordt ontworpen en de knie onder de kont verlaat.

Wees eenvoudiger

Als ze zelf een aanval op het invoerapparaat heeft geprobeerd, laat het deze operatie beëindigen. Vooral voorzichtig of met de deuren in beide richtingen openen.

Mannen zo'n deur geduwd en vrouwen hebben de neiging om te trekken. Potentiële verwarring is duidelijk.

Bovendien past ze zich perfect met de deur van het toilet. Ik zal absoluut voorkomen dat het het kan breken als het meisje binnen is, zelfs als de geluiden duidelijk is dat ze uit gaat.

Het meest correcte zal het bezoek aan deze plek negeren. Meisjes gaan er helemaal niet. Je hebt het verkeerd begrepen.

2. Hanger

Je vermogen om meisjes uit kleding uit kleding uit te schudden, kan zowel in het leven beide in het leven komen. Maar een beetje later wanneer je bij jou thuis bent. Als je aankomt.

In de tussentijd heb je net een snack. Dus haast je dus niet. Je hebt tenslotte vreemde gebaren opgemerkt, wat je metgezel maakt, al een bontjas loskoppelen, maar zonder het tot het einde te verwijderen?

Misschien dacht je dat ze een vlo. Of zij is lid van de sekte «Ritueel dansen als een weg tot in de perfectie». Dus, je werd verkeerd. Dit is een fluiten onder de dekking van de bovenkleding — probeert gewoon snel en onopgemerkt…

A) repareer de riemen;
B) draai de kousen aan;
C) Trek ondergoed uit… Laat maar zitten;
D) enzovoort.

Zie je, ze moet uit een bontjas komen, zoals Aphrodite van schuim, in alle pracht. Als je op deze bontjas haast, weet God, in welke vorm een ​​meisje zal verschijnen voor je of andere bezoekers van dit eetgelegenheid.

Wees eenvoudiger

Ren niet om haar heen, zelfs als ze al de knoppen aan de bovenste kleding heeft losgekoppeld.

Als ze op galanterie van je wacht, zal ik mezelf aan je wendden (op zijn minst zijwaarts). Of verlaagde zijn handen langs het lichaam, netjes terugtrekken van de ellebogen. Het opmerken van deze tekens, pak moedig haar bovenkleding op.


3. Trap

Eerder was een man verboden om de ladder te beklimmen voor een vrouw — Hij, de armen, kon, is ongelijk een uur, zie haar enkel en wees gewond in gedachten. Na de seksuele revolutie vereenvoudigde de enkelsituatie merkbaar.

Nu riskeren vrouwen op de trap om te zien niet de zeer erotische strook van mannelijk lichthaisleer tussen de sok en de rand van de viagra generiek broek.

Het gebeurt vaak als je met krachtige sprongen bent door de stap die voor het meisje stijgt.

Wees eenvoudiger

Vergeet de ouderwetse regels van etiquette en onthoud het volgende. Op de ladder is een man passender om onder de vrouw te zijn. Dat wil zeggen, je moet achter haar opgaan en naar beneden komen, integendeel, voor de voor.

Theoretisch, het is allemaal gedaan, zodat je het kunt oppakken als het in de praktijk wordt… Wel, in de praktijk is het meestal gemakkelijk te vallen — ook brood.

Wat je de stoel verplaatst voor een vrouw tot een bepaalde limiet — dit is erg goed. Maar ik kon het niet een beetje weg bewegen?

Gewoonlijk praten over deze rechte tekst is een op de een of andere manier gênant, en het wordt heldhaftig geperst in de kleine spleet tussen de stoel en de tafel, die met zo'n ijver uiteenstortt dat de maagvacuüm naar de wervelkolom vliegt.

Daarna krijgt ze ook zijn stoel onder de knieën, maar terwijl ze terugvalt, heeft de Cavalier tijd om de stoel eronder te laten en dan is het meisje bedrukt met een krachtige beweging samen met een kist in de tafel.

Wees eenvoudiger

Gewoon militaire kruk — Hierop is uw missie voltooid.

Ga dan alleen naast en raak de vingers enigszins aan op zijn rug, terwijl het tevreden met het is,

schud en hier ingezet en hier.

5. Handtas

Cavalers die op de machine staan, breaking van het meisje uit de handen van een neus, waarschijnlijk, nooit serieus weerspiegeld over wat de halfschepping eruitziet, volwassen man die langs de straat loopt met een handtas van organza versierd met macales.

Wees eenvoudiger

Niet te vol met eventuele vuilnisbakken, dames gevouwen paraplu's en dames — Het is niet jouw kruis. Draag ze niet.

Bonus: geheimen van een echte retroscaal

Dit zijn de ouderwetse regels van heilier, die alleen worden gebruikt door de meeste symptomen van sekschauvinisten — Mannen die het patriarchale uitzicht op een vrouw als een bewakingsobject bewaren.

Maar niet zo en dwazen zijn deze seks chauvinisten als je erachter komt. Feminist voor dergelijke dingen schiet je uit Bazuki. Alle andere dames — Smelten.

een. Je staat op als ze staat

Deze seks chauvinist blijft nooit, als er minstens één staande vrouw in de kamer is.

2. Je neemt alle demontage op met een taxi

Een vrouw lassen, seks chauvinisten laten haar nooit stemmen, een taxi bellen. Ze verhogen zelf hun hand, communiceren met een taxichauffeur, bel het adres en betalen zichzelf. Waarna een dame in de auto zit (alleen op de achterbank) en een sterke vraag van het om bij aankomst te bellen — meld dat alles veilig is.

3. Je helpt haar veterschoenen

Deze service heeft Sex Chauvinista geef alleen de meisjes met wie ze verbonden zijn met hechte relaties. En alleen die van hen die zijn verpakt in warme en lange winterkleren, waarin ze moeilijk te leunen zijn, zonder de vloeren van de bontjassen te verwijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *