Biseksualiteit is de norm

"Let's build your own Dreams Together"

Biseksualiteit is de norm

Nadat ik de tanden van wijsheid had geleefd en te hebben, omdat het me leek, brede opvattingen op het leven, heb ik nooit de wens ervaren om met meisjes te "dwaas". Ik heb een leuke sjaal met jongens en blijf er plezier van krijgen. Maar één vriend heeft me een zin gemaakt.

Het was in de club, op de bodem van de geboorte van onze gewone vriend, ik was bij mijn jonge man. Alina leek alleen, en daarmee flirtte het actief alle losse mannen. In het midden van een banket vroeg een van de Cavaliers opzettelijk wie, van haar eerlijke gezelschap, haar het meest leuk vond. En zij, gewoon voor een seconde, denkend, duwde mijn vinger naar mij.

"Dit is geen zin!"- Je zegt je. Rechts. Het voorstel zelf werd in een half uur geaccepteerd. Als je me in het toilet vangt, zei Alinka vrij open: "Je prikkelt me. Ik zou niet graag willen met het meisje?"Ik was vreselijk beschaamd en snel-snel bezaaid huis.

Echter, verbaasd door het aanbod van Alina, voerde ik een rustige sociale skirmis uit bij kennissen en was verrast door een hoog percentage respondenten die minstens eenmaal bestond uit biseksuele communicatie. Verdere biografie varieerde. Iemand na de eerste bi-ervaring zette een kruis op zulke experimenten, iemand kwam naar smaak. Biseksualiteit - het is waarschijnlijk niet voor iedereen. Op het einde, kaas met mal, ook niet iedereen houdt van.

Hier Mila, mijn voormalige klasgenoot. In zijn studentenjaren had ze een roman met een meisje ASSE. Asya was een paar jaar ouder dan Mila, studeerde aan de illustratorkunstenaar en in zijn vrije strips trok de tijd, een vriend op de tentoonstellingen, ik was lieve wijn en breidde haar sexy horizonten uit. Mijl op dat moment leek alles wat er gebeurde waanzinnig volwassen en stijlvol. Toen trok Asya Kanuna in Boheemse Tusovka, en Mila niet langer naar de individuen van hun seks - in haar biografieën nu compleet verschillende vasi, petit en ol. Maar het precedent, zoals ze zeggen, was.

Margo verborg nooit zijn sympathie voor meisjes. Sympathie is echter deze vertoning. Margarita werkt door een journalist op een muziektelevisiekanaal en televisie-dingen, zoals u weet, wordt de rangorde gewaardeerd. En daarom verschijnt ze regelmatig op openbare plaatsen met verschillende meisjes van niet-traditionele oriëntatie, bezoekt homo-clubs, houdt ervan onder verdwijning op seksuele zelfidentificatie en is altijd actief uitgedrukt voor het vasthouden van een homo-parade in Moskou. Maar de echte seks met haar meisje gebeurde slechts één keer, en zelfs dat in sterke aanmelding. "Niet echt leuk," gaf ze toe.

Hier, eigenlijk, Alina, het meest die me seks aanbood. In zijn 24 start ze opzettelijk geen reguliere romans: ze heeft nog niet besloten wie ze meer houdt - jongens of meisjes. Zowel die en anderen, in haar mening, zijn interessant in bed. En aangezien geen van de vele geliefden de harten niet heeft gemaakt om het hart te bloeien, dan is ze niemand verplicht. Ze verdelingt geen seksuele partners in seksuele tekens - het belangrijkste, zegt dat de persoon goed is.

Andere meisjesverhalen - dus bloemen! Iemand kuste met een collega van zijn eigen seks op het huis van het nieuwe jaar (uitsluitend om de aandacht van mannen aan

http://alaser.fctcompanies.com/11-juguetes-sexuales-que-cualquier-varon-y-no-ha/

te trekken). Iemand, nieuwsgierigheid omwille van de cadeaus van de lesbische fan, maar toen ging het niet voor het handvat. Eén persoon probeerde een roman met een klasgenoot te beginnen, omdat het een pooier was, tolstoy en de jongens leden aandacht aan haar niet meer dan de schoolbol. Romein met een klasgenoot eindigde met een verlegen aaien, en de maagdelijkheid van onze heldin is al verloren in het derde jaar met een mooie jonge man toen het overgewicht, acne en complexen niet schokken.

Man en vrouw is geen biologische daliteit, maar een sociaal construct.

Voor alle fronten

Wel, oké, de bevrijding van moraal en dat allemaal. Maar er zijn ook de oproepen van de natuur. En natuurroepen om seks te hebben om het menselijk geslacht voort te zetten. Dat wil zeggen, elke retraite van heteroseksualiteit is geen instinct. Dit, mijn excuses, het spel van intelligentie.

Biseksualiteit - fenomeen puur psychologisch, niet gerelateerd aan fysiologie. En als je je op meisjes hebt getrokken, betekent dit dat er een reden was. De redenen worden gedwongen: gevangenis, klooster, school met afzonderlijke training. Er zijn huursoldaat: in bepaalde Boheemse cirkels is het eenvoudig in de mode om "van iedereen te houden", en met strikte heteroseksualiteit past u gewoon niet in het feest. Er zijn romantisch: op het einde, op winkelen of in een bad is het gemakkelijker en leuker om met een minnares te lopen dan met een minnaar. Maar meestal - het is puur watercuriositeit. Het niveau van erotische interesse in biseksuelen is erg hoog - ze zijn vaker dan de kortgesloten hetero- en homo-, implementeren hun eigen fantasieën en hebben een groter aantal seksuele partners.

Mijn hoogleraarschap in de Graduate School hield ervan om te herhalen: "Pad-selectiepaden zijn niet-evervorties". Wetenschappelijke dame had gelijk! Onze seksualiteit kan op elk moment een onverklaarbare feeder uitgeven en onze smaak volledig veranderen. Onlangs gelezen dat Cynthia Nixon, de gelukkige vrouw van de Engelse professor, begon een roman met wat Christine Marini en gaat zelfs met haar huwelijk met haar maken. Pink heeft herhaaldelijk gezegd dat ze zowel mannen als vrouwen leuk vindt (haar man Cary Hart is helemaal niet tegen zo'n Zakidonov zijn echtgenoot).

Of - om ver te gaan! - Mijn goede buddy dimka, die de voorkeur heeft gegeven aan blondjes, zal al snel een rood meisje trouwen. En beantwoord de vraag waarom na tien jaar verdorven leven vol met mannen van alle meesters, hij plotseling in een salon-seks verdraaide, hij zelf niet. Zegt dat de onzichtbare schakelaar in het hoofd wordt geschakeld. De bruid is een meisje van een brede uitzichten - weet alles over Dimkin-verleden en lijkt het niet tegen experimenten met pleziergroep.

Verrassend genoeg zijn de seksologen en psychiaters dus niet bij elkaar gekomen in één advies over de reden voor het veranderen van seksuele geaardheid. Er is een enorm aantal theorieën, maar geen van hen vond zijn definitieve bevestiging.

Onder al het bovenstaande kunt u een punt plaatsen. Maar ik zal een komma plaatsen, omdat de progressieve biseksualiteit van mijn tijdgenoten niet alleen kan worden uitgelegd door de breedte van het uitzicht. Biseksualiteit, denk ik, dit is een product van het tijdperk van pragmatisme waarin we leven. We proberen allemaal meer honden cialis 20 mg kopen te vangen, de caravel in de lucht volgen.

Woody Allen zei ooit dat "Biseksualiteit de kans op een datum vanavond verdubbelt". De kans op een datum met al het resultaat, inclusief "ze leefden gelukkig tot diepe ouderdom" - dat is wat we echt nodig hebben. Het maakt niet uit hoe ver weg emancipatie paden, we willen allemaal de liefde - willen dat we worden gewaardeerd, begrepen, omhelsden elkaar en moedigde. Dom, oude, archetypische behoefte de hele tijd crasht uit het onderbewustzijn: en Smart we, en onafhankelijk, en al de vorsten wachten. Moge het niet op een paard, maar in ieder geval met de fiets. En laat het niet van plan om te trouwen - wat een stempel in het paspoort? En laat hem niet de materiële problemen te nemen - we zullen alles zelf verdienen. En laat hij zijn ouders niet te introduceren. Laat het gewoon komen en thee drinken met ons. Of make coffee. En kussen. Enzovoort. Dan is het leven zal zeker worden gevuld met betekenis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *