Anale seks in een condoom en met de aanbeveling van anesthesie

"Let's build your own Dreams Together"

Anale seks in een condoom en met de aanbeveling van anesthesie

Veel mensen denken: omdat deze methode niet zwanger kan zijn, dan kun je niet worden beschermd. Ten eerste is cum gevonden uit Anus en check in de vagina.

Ten tweede, met anale seks, kunnen microcracks vormen, en elk virus dat een partner heeft, zal recht in de bloedbaan zijn.

Ten derde, bacteriën die in je rectum wonen, absoluut niets om te doen op een lid van een partner, noch in je vagina, waar ze zullen vallen als je volgend vaginaal contact. Tenminste, als u besluit tot anale seks zonder condoom, moet de partner het lid onmiddellijk na de handeling grondig wassen, en vooral - alvorens weer vaginale seks te spelen.

Onmiddellijk vanaf daar - voor niets!

prostatitis erectieproblemen

2. . Gebruik hetzelfde condoom bij het schakelen tussen vaginale en anale seks.

Microflora van het rectum, het raken van de vagina, zal infectie veroorzaken. Daarom, een ijzeren regel van anale seks: veranderde het gat - verandering en condoom.

3. . Gebruik anale speelgoed die niet gemakkelijk te verwijderen is.

In bijna elke spoedeisende https://www.duurzamerelatiegeschenken.shop/professional-online-proofreading-and-accredited-4/ kamer zal er ervaren traumatologen zijn, "Raissed" hele collecties van allerlei soorten items: flessen van de cola, ping-pong ballen, vaginale vibrators, kinderspeelgoed enzovoort. Anus kan het object in het rectum trekken.

Het gevaarlijkste is dat een object dat niet bedoeld is voor vergelijkbaar gebruik, dat speciaal met geweld en / of te diep wordt ingebracht, de darmwanden kan veroorzaken en een dringende werking nodig heeft. Er zijn veel gevallen waarin achteloze anale games eindigden met een fatale uitkomst (omdat een persoon die de darm ontving met zulke gronieuze omstandigheden, schaamde zich om hulp te zoeken).

Wilt u speelgoed gebruiken - Kies anale buizen, anale vibrators en andere goederen uit sekswinkels, vooral voor dit ontworpen. Ze zijn meestal dikker aan de onderkant en hebben minder kansen om volledig in het rectum te gaan.

4. . Voordat u anale seks uitvoert, moet u vergeten de darm te legen en deze zone grondig te wassen.

Onaangenaam voor discussie, maar een belangrijk punt. Ga naar het toilet en in de douche voordat anale seks niet alleen een kwestie van esthetiek is, is het een kwestie van veiligheid. Als het rectum vol is, is de sluitspier minder elastisch en het gevaar om microeges te krijgen, waarin de infectie doordringt, neemt toe, neemt toe.

5. . deelnemen aan anale seks tegen hun eigen wil.

Doe het nooit alleen omdat het een partner wil. Mee eens, alleen als je zelf bent gierig om te proberen een verscheidenheid aan intieme leven te jagen. Psychiaters beweren dat toestemming van anale seks tegen verlangen uw geestelijke gezondheid schaadt.

6. . Vergeet de smering.

Het is niet nodig om met haar te overdrijven, maar een klein speciaal smeermiddel op aquatische of siliconenbasis, toegepast op anus (niet in de darm!), voorkomen van pauzes, verminder de kans op pijn en verhoog plezier.

Gebruik vaseline, kindercrème en andere vetstoffen worden niet aanbevolen: Latex-condooms zijn gehaast, ze absorberen snel en stoppen met handelen, en het vetgevoel op de huid is niet aangenaam.

7. .

Anale seks met aambeien.

(Het is moeilijk om je voor te stellen dat iemand in de zin kan komen, maar omdat de artsen waarschuwden - het betekent dat er precedenten waren). Anale games met dit ongeluk kan bloeden uitlokken.

acht. . gebruik pijnstillers (zoals lidocaïne).

Als je bang bent dat het pijn doet - alleen speciale pijnstillers toepassen voor anale seks. Smeermiddelen verminderen pijn en anesthetica - gevoeligheid. Als de huid verdoofd is, kunt u niet voelen dat er niet iets gebeurt, en knippert ernstige verwondingen anus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *